Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Η αρχή έγινε ήδη!

Το blog του Ατρομήτου Πειραιά (basket μόνο - μη ρωτάς το γιατί) είναι γεγονός.
Μέσα από το blog θα μαθαίνετε τα νέα της ομάδας και θα μπορείτε καθημερινά να σχολιάζετε, πάντα με καλή διάθεση!
Σκοπός είναι να γίνει ο Ατρόμητος ένα καινοτόμο σωματείο και πρότυπο για τον Πειραιά και ειδικά την περιοχή των Καμινίων.

Ελπίζουμε να βρούμε συμπαραστάτες. Σε λίγες μέρες θα είναι γεγονός και η επίσημη σελίδα της ομάδας με ενημέρωση και υλικό.

Καλή αρχή!

2 σχόλια:

βάκης είπε...

Αρχηνάω να γράφω με το δεξί μου χέρι το σχόλιό μου (ξέρεις...μπαίνω με το δεξί κλπ... για τους χαζούς...) και εύχομαι στον Ατρόμητο να πάθει μια δημιουργική, ψυχωφέλιμη, καυτή, χρονιά στο καινούργιο του γήπεδο (εντάξει, το ξέρω ότι δεν έχει καινούργιο γήπεδο, αλλά είναι τίγκα ψαρωτικό, χε χε). Επίσης Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, ψυχής, σάρκας και οστών καλή σταδιοδρομία στον εγκάρδιο και επιστήθιο φίλο μου Ατρόμητο Δημήτρη Λαγοπόδη, στο δύσκολο έργο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει ως προπονητής του εφηβικού τμήματος (Δημήτρη φίλε μου, ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι, και είμαι σίγουρος ότι θα πεθάνω χωρίς να τα καταφέρω. Όπως και να'χει, σ'αγαπώ πολύ). Συνεχίζοντας σ'αυτήν την βραχεία κατάθεση της ψυχής μου, στέλνω τις καλλίτερες ευχές μου στον αδερφό μου Σπύρο Δανιήλ, για καρποφορία, ευημερία, επικαρπεία, καινοτομία, ομοσπονδία και ένα σωρό ακόμα δύσκολες λέξεις. Σ'αγαπώ πολύ και κυττάζω με ανυπομονησία την ώρα και τη στιγμή που θα σου αποστέλλω κωλοδάχτυλα -αντίπαλός σου πια- στον πάγκο! Τελλλος! Για τα υπόλοιπα παιδιά, ότι επυθημείτε αδέρφια, καλή αντάμωση στην Πόλη, και κηπ γιορ τσινς απ που λέμε και στα ελληνικά. Λαστ μπατ νοτ λιστ, Παντελή, και σένα σ'αγαπώ πολύ, και ας μην το ξέρεις (Καλή αντάμωση σε κάποιες από τις μεταμεσονύχτιες συνομιλίες μας).

Ginobili είπε...

Αφού ευχαριστήσω τον αδερφό μου Βαγγέλη Πριόνα για τα καλά του λόγια θέλω να ενημερώσω ότι το απόγευμα θα λίωσετε...